BejelentésTanulj tovább Dániában!
Study in Denmark!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
A UCN-hez felvételt nyert tanulók számára:

A "Student fee" befizetésekor néhány bank kéri a fogadó bank pontos nevét és címét. A cím a következő: Danske Bank Girostrøget 1 0800 Høje Taastrup

2012.01.02.

Az angol nyelvi felvételi tesztvizsgák Debrecenben január 3.-án kezdődnek, és minden héten kedden tartjuk a Mechwart András Műszaki Szakközépiskolában, előre egyeztetett kezdési időpontban. Kérésre más napok is szóba jöhetnek, de ez egyeztetést igényel.

2011.12.25.

A honlap áttekinthetősége ismeretlen ok miatt (szolgáltató hiba?) romlott. Elnézést kérünk, a hiba javitásán dolgozunk. :(

2011.11.12.

Hamarosan fölkerül a video az építőipari érdeklődésű fiataloknak pár napja tartott előadásról. Nézzetek vissza megint!

2011.09.14

Építőipari érdeklődésű fiatalok, szakmunkások, szakközép iskolások, vagy már korábban végzettek FIGYELEM !!! Főiskolai diploma lehetőség Dániában, sem érettségi sem nyelvvizsga nem szükséges a felvételihez, csak kezdő szintű nyelvtudás!

tovább >>


2011.01.05.

Új diákbeszámolók kerültek föl a honlapra!

tovább >>


2010. 12. 20.

Fölkerült pár video az Odense-i Lillebaelt Akadémián készültek közül. Beülhettünk az "IT technology" szakon tanuló diákok közé, és végignézhettünk egy éppen "project" bemutatással foglalkozó tanórát.

tovább >>


2010.11.29

Hamarosan négy iskola: Business Academy (AARHUS), TEKO (HERNING), VIA University College (HORSENS), Business Academy Lillebaelt (ODENSE) külön oldalt kap a honlapon, és részletesen bemutatkozik! Az oldalak szerkesztés alatt állnak, elnézést az össze-visszaságért...

2010.04.16

Lillebaelt Egyetem iránt érdeklődők!!! Fölkerült a videó a márciusban debreceni középiskolákban tartott előadásról!!

tovább >>


2010.03.15.

A Dania Business College (VIBORG) új ajánlata, jelentős segítség azok számára, akiknek a nagyobb kezdeti anyagi kiadások fedezése nehézséget okoz.

tovább >>


2009 december 28

Fölkerült a videó a Dániában tanuló fiatalok 2009-es tapasztalatairól!

tovább >>


2009.12.02.

Konkrét diákmunka lehetőségek!

tovább >>


2009.04.07

Besides the regular opportunities we offer there is a fresh new one, which is quite different from the normal study-in-DK-routine. This is basically the first time in 4 years, we experience an initiative to integrate students in the DK society, and try to keep them there... A teachers training college in Southern Jutland are inviting Germans, Polish and Hungarian up for a Danish primary teachers’ bachelor education (4 years) and then afterwards they are GUARANTEED WORK. Contact persons are: In Hungary in connection with the English Test: András Beregi: andras72@yahoo.com , Tove Heidemann the@ucsyd.dk and Jette Laursen jla@ucsyd.dk

tovább >>

 

 

Új honlapot indítottunk, mert ezt már ellepték a reklámok. Keressetek minket a

 

BannerFans.com

 

 oldalon. Mostmár ezt fogjuk frissíteni.

 

 

 

 

Tanulj tovább Dániában, indítsd el külföldi karriered!

 Ha még nem döntötted el, hogy hová add be a jelentkezési lapod, vagy nem vagy benne biztos, hogy sikerül bejutnod arra a szakra ahová jelentkeztél, akkor adj magadnak egy esélyt, ismerj meg más lehetőségeket is! Ismerd meg a dániai egyetemeket, főiskolákat! Az, hogy magyar iskolákba beadod a jelentkezési lapod, nem zárja ki, hogy dán iskolába is jelentkezz. A kint megszerzett credit pontok nálunk ugyanúgy érvényesek, tehát, ha odakint csak néhány szemesztert fejezel be, és azután itthon folytatod tovább tanulmányaidat, az adott tantárgyakat már nem kell újra tanulnod!


 


 

Mi az, amit ajánlunk?

- Tandíjmentes oktatás

- Angol nyelvű képzés

- Nemzetközi osztályok, nemzetközi cégek elvárásainak megfelelő végzettség

- Ultramodern környezet, laboratóriumok, oktatási eszközök. (A különbséget részben az képezi, hogy míg nálunk folyamatosan elvonják a pénzt a felsőoktatásból, addig ott hatalmas pénzeket fektet bele az állam!!)

- Célorientált oktatás, nem fiktív, hanem gyakorlati probléma megoldás

- A kurzusok sikeres befejezése után az EU-ban és más országokban is elfogadott dán diploma

- Az adott szakterülethez kapcsolódó cégeknél folyamatos gyakorlat, ahol a képzés végén, valóságos problémán alapuló szakdolgozat kidolgozása a feladat. Diploma után, a jelenlegi statisztika azt mutatja, hogy az adott cégeknél 90%-os az azonnali elhelyezkedési arány. (Tehát minden 10 tanulóból 9 azonnal állásajánlatot kap az adott cégtől, vagy más cégektől! Nyugati fizetés!)


 

Mi az, amit elvárunk?

- Megfelelő szintű gyakorlati nyelvtudás angolból, (irott és beszélt)

- Érettségi bizonyítvány, vagy annál magasabb iskolai végzettség

- Érett gondolkodásmód, céltudatos életvitel

- Rátermettség, munkabírás

- Érdeklődés, motiváció

 

 

 

 

free counters

 

 

  PageRank Checking Icon


web stats by statsie


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!